Cookie Consent by Free Privacy Policy website Samarbetspartners | Mälardalstrafik Hoppa till huvudmenymenu Hoppa till innehålleast Hoppa till fotensouth

Samarbetspartners

För trafiken som rör Mälartåg och Movingo anlitar Mälardalstrafik upphandlade trafikutövare eller resurser som tillhandahålls av våra ägare. Här är några av våra samarbetspartners:

Transdev

Transdev har uppdraget att köra Mälartågs trafik på våra fem linjer Örebro-Eskilstuna-Stockholm-Uppsala, Norrköping-Nyköping-Stockholm, Hallsberg-Katrineholm-Stockholm, Uppsala-Sala-Västerås-Eskilstuna-Linköping och Uppsala-Tierp-Gävle. Transdev ansvarar också för underhåll av tågflottan.

Läs mer om Transdev

SJ

Vi har avtal med SJ om periodkortsgiltighet för Movingo, vilket ger resenärer som reser på SJs regionaltågslinjer i Stockholm-Mälardalen möjlighet att resa med Movingo. Detta kompletteras med försäljningsavtal som gör att Movingo säljs – förutom i våra egna kanaler – även genom SJs app och via sj.se.  

Läs mer om SJ

Lokförare i sin hytt

Trosabussen – Åkerbergs Trafik 

Trosabussen kör daglig trafik på sträckan Trosa-Liljeholmen. Genom vårt avtal om periodkortsgiltighet för Movingo kan resenärer resa med Movingobiljett på denna bussträcka.  

Läs mer om Trosabussen

Trosabussen i Vagnhärad

AB Transitio 

AB Transitio, som ägs av regioner i Sverige, upphandlar och hyr ut tågen för den trafik vi bedriver under namnet Mälartåg. 

Läs mer om Transitio

Mälartåg vid plattformen

 


Relaterade Artiklar