Cookie Consent by Free Privacy Policy website Jobba hos oss | Mälardalstrafik Hoppa till huvudmenymenu Hoppa till innehålleast Hoppa till fotensouth

Jobba hos oss!

Hos oss erbjuds du utmanande och omväxlande arbetsuppgifter där du tillsammans med kunniga och engagerade kollegor skapar värde och bidrar till att uppfylla vårt kundlöfte – En reseupplevelse att längta till! 

En meningsfull vardag

På Mälardalstrafik får du vara med att skapa förutsättningar för att kunna leverera en pålitlig regionaltågstrafik för dem som reser i Stockholm-Mälardalsregionen. Ett meningsfyllt arbete där ditt jobb blir en del av deras vardag.

Pia sätter tåget på kartan

Pia Lagerlöf har som många andra i branschen en tidigare erfarenhet av att ha jobbat inom kollektivtrafiken, och dessutom med tåg och järnvägsfrågor. 

Bild på Pia Lagerlöf

"Roligt att få jobba med att öka det kollektiva och hållbara resandet i en växande region."

Pia arbetar som marknadsstrateg på Mälardalstrafik och jobbar dagligen för att sätta Mälartåg, Movingo och Mälardalstrafik på kartan genom bland annat välarbetade och planerade upphandlingar, kampanjer och events, 

 


 

Mälartågs dubbeldäckare åker över sjön på en valvbro.

Navet i en livskraftig Stockholm-Mälarregion

Mälardalstrafiks vision är att vara navet i en livskraftig Stockholm-Mälarregion med Sveriges mest pålitliga regionaltågstrafik. Vår värdegrund bygger på tre värderingar som genomsyrar hela vår verksamhet och guidar oss i vår vardag: Vi skapar samhällsnytta - Vi är omsorgsfulla - Vi gör det möjligt!

Lediga jobb

Är du intresserad av att jobba ombord på Mälartåg?

Läs mer om vår trafikoperatör Transdev och hur det är att jobba för dem här. Där hittar du även kontaktinformation och svar på vanliga frågor.