Cookie Consent by Free Privacy Policy website Höjd åldersgräns ska locka fler resa med barn i sommar | Mälardalstrafik Hoppa till huvudmenymenu Hoppa till innehålleast Hoppa till fotensouth

Höjd åldersgräns ska locka fler resa med barn i sommar

Mälardalstrafik vill locka fler att resa hållbart med barn och upptäcka Stockholm-Mälardalen i sommar. Därför höjs åldersgränsen för medföljande barn på Mälartåg tillfälligt så att två barn till och med 11 år kan resa avgiftsfritt med varje betalande resenär med enkelbiljett under perioden 29 april – 20 augusti.

Genom att tillfälligt höja åldersgränsen är förhoppningen att öka resandet i målgruppen, som omfattar barnfamiljer och andra som reser med barn.

 –  Vi har ett rekordhögt resande med Mälartåg och lanserar just nu flera nya kunderbjudanden. Med den här kampanjen vill vi locka fler barnfamiljer och alla andra som reser med barn att upptäcka Stockholm-Mälardalen med tåg i vår och sommar, säger Helena Ekroth, vd på Mälardalstrafik.

Kampanjen med höjd åldersgräns för medföljande barn gäller vid köp av enkelbiljett i Mälartågs app och via mälartåg.se. Från den 21 augusti gäller åter ordinarie erbjudande för medföljande barn – där två barn till och med 6 år reser avgiftsfritt med betalande resenär.

Med kampanjen vill Mälardalstrafik också samla kundinsikter genom förslag och synpunkter från resenärer, som blir en del i arbetet att förbättra kunderbjudandet över tid. 

Läs mer om villkoren för Medföljande barn

Läs om nya biljetten Movingo 5/30