Cookie Consent by Free Privacy Policy website Movingo | Mälardalstrafik Hoppa till huvudmenymenu Hoppa till innehålleast Hoppa till fotensouth

Movingo

Movingo periodbiljett gör det enkelt att pendla över regiongränserna med regionaltåg och annan kollektivtrafik i hela Stockholm-Mälardalen.

Movingo periodbiljett lanserades hösten 2017 och är mycket uppskattad av arbets- och studiependlare. Den är en viktig del av den historiska satsningen som regionerna i Stockholm, Sörmland, Uppsala, Västmanland, Örebro och Östergötland gör för att förbättra den regionala tågtrafiken. 

Så fungerar Movingo 

Omgivande lokaltrafik, exempelvis buss, pendeltåg och tunnelbana, ingår alltid i biljetten. 
Movingo finns som 30 dagars-, 90 dagars- och 1 årsbiljett. Studenter och ungdomar har rabatterat pris.  
Med Movingo Alla Sträckor kan du resa fritt antal resor på alla sträckor i hela Mälardalen under biljettens giltighetstid.  
Med sträckbunden Movingo kan du resa mellan två regionaltågsstationer inklusive omgivande lokaltrafik i dessa län. 

Här gäller Movingo 

Movingo gäller på regionaltågstrafiken på Mälartåg (länk till varumärkessidan), SJ (länk till Partnersidan), Tåg i Bergslagen inom Västmanlands-, Örebro- och Östergötlands län samt Trosabussen (länk till partnersidan) Dessutom ingår lokaltrafiken som bedrivs av SL, Sörmlandstrafiken, UL, VL, Länstrafiken Örebro och Östgötatrafiken. 

Här kan du läsa mer och köpa din Movingo