Cookie Consent by Free Privacy Policy website Movingo | Mälardalstrafik Hoppa till huvudmenymenu Hoppa till innehålleast Hoppa till fotensouth

Movingo

Movingo periodbiljett gör det enkelt att pendla över regiongränserna med regionaltåg och annan kollektivtrafik i hela Stockholm-Mälardalen.

Movingo periodbiljett lanserades hösten 2017 och är mycket uppskattad av arbets- och studiependlare. Den är en viktig del av den historiska satsningen som regionerna i Stockholm, Sörmland, Uppsala, Västmanland, Örebro och Östergötland gör för att förbättra den regionala tågtrafiken. I april 2023 lanserades även Movingo 5/30. 

Så fungerar Movingo 

Omgivande lokaltrafik, exempelvis buss, pendeltåg och tunnelbana, ingår alltid i biljetten. 
Movingo periodbiljett finns som 30 dagars-, 90 dagars- och 1 årsbiljett. Studenter och ungdomar har rabatterat pris.  
Med Movingo Alla Sträckor kan du resa fritt antal resor på alla sträckor i hela Mälardalen under biljettens giltighetstid.  
Med sträckbunden Movingo kan du resa mellan två regionaltågsstationer inklusive omgivande lokaltrafik i dessa län. 

Movingo 5/30 lanserades i april 2023. Du kan resa obegränsat på din valda regionaltågssträcka  fem valfria dagar under en 30-dagarsperiod, med Mälartåg och omgivande lokaltrafik. Studenter och ungdomar har rabatterat pris. 

 

Här gäller Movingo 

Movingo gäller på regionaltågstrafiken på Mälartåg (länk till varumärkessidan), SJ (länk till Partnersidan), Tåg i Bergslagen inom Västmanlands-, Örebro- och Östergötlands län samt Trosabussen (länk till partnersidan) Dessutom ingår lokaltrafiken som bedrivs av SL, Sörmlandstrafiken, UL, VL, Länstrafiken Örebro och Östgötatrafiken. 

Movingo 5/30 är giltig på Mälartåg, Tåg i Bergslagen, Trosabussen och omgivande lokaltrafik. Biljetten är inte giltig på SJ. 

Här kan du läsa mer och köpa din Movingo 

Här kan du läsa mer och köpa din Movingo 5/30

Linjekarta för Movingo periodbiljett

Linjekarta för biljetten Movingo 5/30