Cookie Consent by Free Privacy Policy website Höjd åldersgräns för medföljande barn sommar 2024 | Mälardalstrafik Hoppa till huvudmenymenu Hoppa till innehålleast Hoppa till fotensouth

Höjd åldersgräns för medföljande barn även i sommar

För att locka fler att resa hållbart med barn och upptäcka Stockholm-Mälardalen höjer Mälardalstrafik åldersgränsen för medföljande barn på Mälartåg tillfälligt även denna sommar. Två barn till och med 11 år kan resa avgiftsfritt med varje betalande resenär med enkelbiljett under perioden 27 maj – 18 augusti.

Med sommaren förändras resandet och fler reser tillsammans med barn. Stockholm-Mälardalen erbjuder många utflyktsmål som är både barnvänliga och lätta att nå med tåg. För att fler familjer och andra som reser med barn ska ha möjlighet att upptäcka allt Mälardalen har att erbjuda med tåg höjer Mälardalstrafik åldersgränsen tillfälligt på Mälartåg för andra sommaren i rad. Under perioden 27 maj-18 augusti kan två barn upp till och med 11 kan resa avgiftsfritt tillsammans med betalande resenär med enkelbiljett.

Kampanjen gäller resor med Mälartåg enkelbiljett som säljs i Mälartåg app och på mälartag.se. Från den 19 augusti gäller åter ordinarie erbjudande, där två medföljande barn till och med 6 år reser avgiftsfritt med betalande vuxen.

Läs mer om erbjudandet på Mälartågs hemsida.